Cycling team Texel

Niels en Lola sterk in Egmond-pier-Egmond

Home  /  Cycling team Texel  /  Niels en Lola sterk in Egmond-pier-Egmond

Zaterdag ging Lola van start in haar favoriete discipline: strandracen. De strandrace in Egmond-pier-Egmond stond op het programma van zowel Lola als vader Niels. Lola startte in de jeugdwedstrijd en Niels ging van start tussen de licentiehouders.

Lola reed een erg sterke wedstrijd in de jeugdcatergorie tussen de jongens en meisjes. Hoewel ze tijdens de wedstrijd merkte dat ze niet de perfecte benen bleek te hebben reed ze toch naar een 16e plaats in de overall klassering (70 deelnemers!) wat resulteerde in een 3e plaats bij de meisjes! Een erg sterke prestatie!

Niels kwam na de start helaas in het gedrang terecht wat ervoor zorgde dat hij de aansluiting miste met de kopgroep. Niels kwam in de tweede groep terecht en reed hiermee naar het keerpunt. Vanaf het keerpunt kregen ze de wind in de rug en werd er keihard door gereden. Niels reed eerst alleen en kon daarna aansluiting bij een kleine groep. Dit ging erg goed en het tempo lag hoog. Niels kijkt tevreden terug op zijn wedstrijd.

15894444_1342551279150420_6546319356801115669_n

Foto 1: Arjan Schippers | Foto 2: Lola Bakker


Comments are closed.