Cycling team Texel

3e plaats voor Niels & Lola

Home  /  Algemeen  /  3e plaats voor Niels & Lola

Vandaag werd er weer een mountainbike wedstrijd door Wielersport Texel georganiseerd. Denise mocht dit keer samen met Jordy & Dave het parcours uitzetten, wat resulteerde in een zwaar parcours met pittige klimmetjes en zware stukken MTB pad.

Niels, Lola en Jur stonden vandaag aan de start van deze wedstrijd. Vanaf de start werd er in de A-poule erg hard gereden. Niels reed even op de 4e plaats maar wist al snel door te schuiven naar plaats 3. Deze plek heeft Niels vast kunnen houden tot de finish! Een mooie derde plaats voor Niels na een zware, intensieve wedstrijd.

Lola ging van start bij de B-poule. Het parcours lag Lola niet helemaal waardoor het een heftige wedstrijd werd voor haar. Harde wind en hoge klimmetjes vielen haar zwaar maar toch wist ze op de 3e plaats te eindigen! En deze uitslag zorgt ervoor dat Lola in het algemeen klassement naar de 2e plaats klimt. Ga zo door Lola!!

Jur ging vandaag goed van bij de A jeugd maar moest binnen enkele rondes de wedstrijd staken. Jur kreeg pijn in zijn rug waarna hij uit de wedstrijd is gestapt. Volgende x beter Jur!

De volledige uitslag vind je hier.

16112961_1349012338504314_5952293106225062190_o


Comments are closed.